Voorstellingen

17 mei 2024

U, nu!

In het exclusief theaterproject U, nu! brengt theater Arsenaal in een regie van Ruud Gielens in samenwerking met een aantal Mechelse vrijetijdsgezelschappen (Theater De Moedertaal, Toneelkring Ik Dien, Theater De Peoene, Voor Taal en Kunst, Theater Korenmarkt vzw) een aantal bonte avonden met een amalgaam van theater- scènes, sketches, liedjes, gedichten, entr’actes en anekdotes in de beste rederijkerstraditie.

5 april 2024

De Kreupele van Inishmaan

Ocharme Billy: een wees, kreupel en lelijk. Hij zit vast op een eiland waar, behalve naar koeien staren, geen kloten te beleven valt. Hij wil maar één ding: weg van Inishmaan. En zie... de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ierland moet zo’n slechte plek nog niet zijn als de yankees naar hier komen om ‘ne kreupele‘ te zoeken voor een film in Hollywood.

26 januari 2024

Slijk

Een man keert in 1919 terug van het front. De liefde tussen hem en zijn vrouw wordt verscheurd door het trauma van de oorlog. Zij lijken elkaar niet meer te vinden. Datzelfde koppel kijkt ondertussen 60 jaar later terug op die gebeurtenissen. Een verhaal over de nasleep van een oorlog die het leven van een hele generatie ontwricht.

26 oktober 2023

Treinen kunnen keren

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x